Huizenmarkt Haelen in Haelen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haelen

Woningmarkt Haelen

Haelen is een wijk in de plaats Haelen binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 4.265 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.861 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 411.861
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Haelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haelen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haelen

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haelen. Een eengezinswoning in Haelen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haelen

In Haelen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haelen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haelen vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Haelen waar ligt dat?

Woningen te koop Haelen

Wil je een huis kopen in Haelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haelen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haelen. Zoek je huurwoning in Haelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haelen

Starterswoningen in Haelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haelen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haelen is 2.566 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.430 euro).

Leeftijden Haelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haelen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haelen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haelen

Kern Haelen Verspreide huizen Haelen