Huizenmarkt Hunsel in Hunsel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hunsel

Woningmarkt Hunsel

Hunsel is een wijk in de plaats Hunsel binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 980 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hunsel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.002 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 384.002
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hunsel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hunsel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hunsel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hunsel.

Woningen recent verkocht in Hunsel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hunsel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hunsel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hunsel. Een eengezinswoning in Hunsel komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hunsel

In Hunsel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hunsel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hunsel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hunsel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hunsel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hunsel vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hunsel waar ligt dat?

Woningen te koop Hunsel

Wil je een huis kopen in Hunsel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hunsel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hunsel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hunsel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hunsel. Zoek je huurwoning in Hunsel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hunsel

Starterswoningen in Hunsel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hunsel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hunsel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hunsel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hunsel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hunsel is 2.595 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.455 euro).

Leeftijden Hunsel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hunsel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hunsel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hunsel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hunsel

Kern Hunsel Verspreide huizen Hunsel