Huizenmarkt Haler in Haler (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haler

Woningmarkt Haler

Haler is een wijk in de plaats Haler binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haler. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 409.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 409.299
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Haler

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haler is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haler kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haler

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haler. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haler.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haler. Een eengezinswoning in Haler komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haler

In Haler wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haler

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haler (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haler
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haler

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haler vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Haler waar ligt dat?

Woningen te koop Haler

Wil je een huis kopen in Haler? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haler . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haler alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haler.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haler.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haler. Zoek je huurwoning in Haler? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haler

Starterswoningen in Haler zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haler zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haler zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haler? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haler

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haler is 2.263 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.327 euro).

Leeftijden Haler

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haler vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haler

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haler? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haler

Kern Haler Verspreide huizen Haler