Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kelpen-Oler

Begrijp de huizenprijzen in Kelpen-Oler met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kelpen-Oler. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 462.153 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 462.153
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kelpen-Oler

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kelpen-Oler is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kelpen-Oler kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kelpen-Oler

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kelpen-Oler. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kelpen-Oler.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kelpen-Oler. Een eengezinswoning in Kelpen-Oler komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kelpen-Oler

In Kelpen-Oler wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kelpen-Oler

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kelpen-Oler (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kelpen-Oler

Starterswoningen in Kelpen-Oler zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kelpen-Oler zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kelpen-Oler zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kelpen-Oler? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kelpen-Oler

Wil je een huis kopen in Kelpen-Oler? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kelpen-Oler . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kelpen-Oler alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kelpen-Oler.

Bekijk alle koopwoningen in Kelpen-Oler. Zoek je huurwoning in Kelpen-Oler? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kelpen-Oler

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kelpen-Oler is 2.729 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.655 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kelpen-Oler

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kelpen-Oler vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kelpen-Oler

Kelpen-Oler bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.