logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haler

Begrijp de huizenprijzen in Haler met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haler

Haler is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haler. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 391.643 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 391.643
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Haler

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haler is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haler kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haler

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haler. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haler.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Haler. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haler. Een eengezinswoning in Haler komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haler

In Haler wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haler

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haler (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haler

Starterswoningen in Haler zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haler zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haler zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haler? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haler

Wil je een huis kopen in Haler? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haler . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haler alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haler.

Bekijk alle koopwoningen in Haler. Zoek je huurwoning in Haler? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haler

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haler is 2.604 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.825 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haler

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haler vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haler

Haler bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.