Huizenmarkt Ittervoort in Hunsel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ittervoort

Woningmarkt Ittervoort

Ittervoort is een wijk in de plaats Hunsel binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 1.710 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ittervoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.481 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 369.481
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ittervoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ittervoort is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ittervoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ittervoort

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ittervoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ittervoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ittervoort. Een eengezinswoning in Ittervoort komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ittervoort

In Ittervoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ittervoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ittervoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ittervoort
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ittervoort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ittervoort vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ittervoort waar ligt dat?

Woningen te koop Ittervoort

Wil je een huis kopen in Ittervoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ittervoort . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ittervoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ittervoort.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ittervoort. Zoek je huurwoning in Ittervoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ittervoort

Starterswoningen in Ittervoort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ittervoort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ittervoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ittervoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ittervoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ittervoort is 2.867 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.626 euro).

Leeftijden Ittervoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ittervoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ittervoort

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ittervoort? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ittervoort

Kern Ittervoort Verspreide huizen Ittervoort