De Huizenmarkt in Horn (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Horn

Woningmarkt Horn

Horn is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.997 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 366.997
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Horn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Horn is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Horn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Horn.

Woningen recent verkocht in Horn

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Horn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Horn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Horn. Een eengezinswoning in Horn komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Horn

In Horn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Horn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Horn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Horn
Binnenring: Nederland

Horn waar ligt dat?

Woningen te koop Horn

Wil je een huis kopen in Horn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Horn . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Horn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Horn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Horn. Zoek je huurwoning in Horn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Horn

Starterswoningen in Horn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Horn zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Horn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Horn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Horn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Horn is 2.751 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.420 euro).

Leeftijden Horn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Horn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Horn

Horn bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.