Huizenmarkt Buggenum in Buggenum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buggenum

Woningmarkt Buggenum

Buggenum is een wijk in de plaats Buggenum binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 940 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buggenum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 698.786 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 698.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buggenum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buggenum is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buggenum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buggenum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buggenum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buggenum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buggenum. Een eengezinswoning in Buggenum komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buggenum

In Buggenum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buggenum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buggenum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buggenum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buggenum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buggenum vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buggenum waar ligt dat?

Woningen te koop Buggenum

Wil je een huis kopen in Buggenum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buggenum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buggenum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buggenum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buggenum. Zoek je huurwoning in Buggenum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buggenum

Starterswoningen in Buggenum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buggenum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buggenum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buggenum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buggenum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buggenum is 2.334 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.152 euro).

Leeftijden Buggenum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buggenum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buggenum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buggenum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buggenum

Kern Buggenum Verspreide huizen Buggenum