Huizenmarkt Heibloem in Heibloem (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heibloem

Woningmarkt Heibloem

Heibloem is een wijk in de plaats Heibloem binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heibloem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.652 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 395.652
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heibloem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heibloem is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heibloem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heibloem

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heibloem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heibloem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heibloem. Een eengezinswoning in Heibloem komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heibloem

In Heibloem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heibloem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heibloem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heibloem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heibloem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heibloem vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heibloem waar ligt dat?

Woningen te koop Heibloem

Wil je een huis kopen in Heibloem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heibloem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heibloem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heibloem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heibloem. Zoek je huurwoning in Heibloem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heibloem

Starterswoningen in Heibloem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heibloem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heibloem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heibloem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heibloem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heibloem is 2.487 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.473 euro).

Leeftijden Heibloem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heibloem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heibloem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heibloem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heibloem

Kern Heibloem Verspreide huizen Heibloem