De Huizenmarkt in Grathem (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grathem

Woningmarkt Grathem

Grathem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grathem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 561.938 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 561.938
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Grathem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grathem is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grathem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grathem

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grathem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grathem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grathem. Een eengezinswoning in Grathem komt het meest (67%) voor. Daarna komt een landhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grathem

In Grathem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grathem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grathem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grathem
Binnenring: Nederland

Grathem waar ligt dat?

Woningen te koop Grathem

Wil je een huis kopen in Grathem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grathem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grathem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grathem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grathem. Zoek je huurwoning in Grathem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grathem

Starterswoningen in Grathem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grathem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grathem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grathem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grathem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grathem is 2.831 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.076 euro).

Leeftijden Grathem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grathem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grathem

Grathem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.