logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grathem

Begrijp de huizenprijzen in Grathem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grathem

Grathem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grathem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 472.546 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 472.546
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Grathem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grathem is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grathem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grathem.

Woningen recent verkocht in Grathem

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grathem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grathem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grathem. Een eengezinswoning in Grathem komt het meest (71%) voor. Daarna komt een landhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grathem

In Grathem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grathem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grathem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grathem

Starterswoningen in Grathem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grathem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grathem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grathem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grathem

Wil je een huis kopen in Grathem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grathem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grathem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grathem.

Bekijk alle koopwoningen in Grathem. Zoek je huurwoning in Grathem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grathem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grathem is 2.730 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.831 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grathem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grathem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Grathem

Grathem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.