Grathem in de gemeente Leudal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Grathem

Een eerste blik op Grathem

Grathem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Grathem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 707.717 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 707.717
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Grathem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grathem is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grathem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grathem

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grathem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grathem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grathem. Een eengezinswoning in Grathem komt het meest (64%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grathem

In Grathem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Grathem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Grathem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grathem
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Grathem

Wil je een huis kopen in Grathem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grathem. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grathem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grathem.

Huizenprijzen in Grathem

Starterswoningen in Grathem zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grathem zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grathem zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grathem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grathem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grathem is 1.885 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.773 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Grathem is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Grathem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grathem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grathem

Grathem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen