Haelen in de gemeente Leudal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haelen

Een eerste blik op Haelen

Haelen is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 332.704 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 332.704
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Haelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haelen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haelen

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haelen. Een eengezinswoning in Haelen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haelen

In Haelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haelen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haelen

Wil je een huis kopen in Haelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haelen. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haelen.

Huizenprijzen in Haelen

Starterswoningen in Haelen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haelen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haelen is 2.011 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.950 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haelen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haelen

Haelen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen