De Huizenmarkt in Haelen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haelen

Woningmarkt Haelen

Haelen is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 421.547 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 421.547
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Haelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haelen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haelen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haelen. Een eengezinswoning in Haelen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haelen

In Haelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haelen
Binnenring: Nederland

Haelen waar ligt dat?

Woningen te koop Haelen

Wil je een huis kopen in Haelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haelen . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haelen. Zoek je huurwoning in Haelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haelen

Starterswoningen in Haelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haelen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haelen is 2.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.359 euro).

Leeftijden Haelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haelen

Haelen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.