logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haelen

Begrijp de huizenprijzen in Haelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haelen

Haelen is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 416.318 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 416.318
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Haelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haelen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haelen.

Woningen recent verkocht in Haelen

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haelen. Een eengezinswoning in Haelen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haelen

In Haelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haelen

Starterswoningen in Haelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haelen

Wil je een huis kopen in Haelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haelen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haelen.

Bekijk alle koopwoningen in Haelen. Zoek je huurwoning in Haelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haelen is 2.463 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.619 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haelen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haelen

Haelen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.