logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baexem

Begrijp de huizenprijzen in Baexem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baexem

Baexem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 36.141 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baexem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 482.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 482.905
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Baexem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baexem is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baexem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baexem

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baexem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baexem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baexem. Een eengezinswoning in Baexem komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baexem

In Baexem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baexem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baexem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baexem

Starterswoningen in Baexem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baexem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baexem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baexem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baexem

Wil je een huis kopen in Baexem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baexem . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baexem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baexem.

Bekijk alle koopwoningen in Baexem. Zoek je huurwoning in Baexem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baexem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baexem is 2.606 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.300 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baexem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baexem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baexem

Baexem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.