De Huizenmarkt in Baexem (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baexem

Woningmarkt Baexem

Baexem is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baexem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 524.108 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 524.108
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Baexem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baexem is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baexem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Baexem

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baexem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baexem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baexem. Een eengezinswoning in Baexem komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baexem

In Baexem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baexem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baexem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baexem
Binnenring: Nederland

Baexem waar ligt dat?

Woningen te koop Baexem

Wil je een huis kopen in Baexem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baexem . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baexem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baexem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baexem. Zoek je huurwoning in Baexem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baexem

Starterswoningen in Baexem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baexem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baexem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baexem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baexem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baexem is 2.486 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.669 euro).

Leeftijden Baexem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baexem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baexem

Baexem bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.