Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ittervoort

Begrijp de huizenprijzen in Ittervoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ittervoort

Ittervoort is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ittervoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 368.501 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 368.501
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ittervoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ittervoort is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ittervoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ittervoort

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ittervoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ittervoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ittervoort. Een eengezinswoning in Ittervoort komt het meest (90%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ittervoort

In Ittervoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ittervoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ittervoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ittervoort

Starterswoningen in Ittervoort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ittervoort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ittervoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ittervoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ittervoort

Wil je een huis kopen in Ittervoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ittervoort . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ittervoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ittervoort.

Bekijk alle koopwoningen in Ittervoort. Zoek je huurwoning in Ittervoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ittervoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ittervoort is 2.826 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.773 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ittervoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ittervoort vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ittervoort

Ittervoort bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.