logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Roggel in Roggel

Begrijp de huizenprijzen in Roggel Leudal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roggel Leudal

Roggel is een wijk in de plaats Roggel binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 4.285 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roggel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.158 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 472.158
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Roggel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roggel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roggel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roggel.

Woningen recent verkocht in Roggel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roggel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roggel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roggel. Een eengezinswoning in Roggel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roggel

In Roggel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roggel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roggel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Roggel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Roggel vergeleken met de Leudal en Nederland.

Huizenprijzen in Roggel Leudal

Starterswoningen in Roggel Leudal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roggel Leudal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roggel Leudal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roggel Leudal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roggel Leudal

Wil je een huis kopen in Roggel Leudal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roggel Leudal . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roggel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roggel.

Bekijk alle koopwoningen in Roggel Leudal. Zoek je huurwoning in Roggel Leudal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roggel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roggel is 2.864 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.767 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roggel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roggel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Roggel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Roggel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Roggel

Kern Roggel Verspreide huizen Roggel