Huizenmarkt Roggel in Roggel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Roggel

Woningmarkt Roggel

Roggel is een wijk in de plaats Roggel binnen de gemeente Leudal. Deze wijk telt volgens het CBS 4.190 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roggel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.362 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 411.362
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Roggel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roggel is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roggel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roggel.

Woningen recent verkocht in Roggel

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roggel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roggel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roggel. Een eengezinswoning in Roggel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roggel

In Roggel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roggel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roggel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roggel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Roggel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Roggel vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Roggel waar ligt dat?

Woningen te koop Roggel

Wil je een huis kopen in Roggel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roggel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roggel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roggel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Roggel. Zoek je huurwoning in Roggel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Roggel

Starterswoningen in Roggel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roggel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roggel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roggel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roggel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roggel is 2.767 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.364 euro).

Leeftijden Roggel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roggel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Roggel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Roggel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Roggel

Kern Roggel Verspreide huizen Roggel