De Huizenmarkt in Neer (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neer

Woningmarkt Neer

Neer is een plaats in de gemeente Leudal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.885 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 489.436 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 489.436
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Neer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neer is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neer.

Woningen recent verkocht in Neer

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neer. Een eengezinswoning in Neer komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neer

In Neer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neer
Binnenring: Nederland

Neer waar ligt dat?

Woningen te koop Neer

Wil je een huis kopen in Neer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neer. Zoek je huurwoning in Neer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neer

Starterswoningen in Neer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neer is 2.500 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.251 euro).

Leeftijden Neer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Neer

Neer bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.