logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Easterlittens

Begrijp de huizenprijzen in Easterlittens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Easterlittens

Easterlittens is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterlittens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.151 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 394.151
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Easterlittens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Easterlittens is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Easterlittens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Easterlittens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterlittens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Easterlittens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Easterlittens. Een eengezinswoning in Easterlittens komt het meest (83%) voor. Daarna komt een landhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Easterlittens

In Easterlittens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Easterlittens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Easterlittens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Easterlittens

Starterswoningen in Easterlittens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Easterlittens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Easterlittens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Easterlittens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Easterlittens

Wil je een huis kopen in Easterlittens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Easterlittens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Easterlittens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Easterlittens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Easterlittens.

Bekijk alle koopwoningen in Easterlittens. Zoek je huurwoning in Easterlittens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Easterlittens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Easterlittens is 2.267 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.975 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Easterlittens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Easterlittens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Easterlittens

Easterlittens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.