Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doezum

Begrijp de huizenprijzen in Doezum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doezum

Doezum is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doezum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.987 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 388.987
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Doezum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doezum is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doezum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doezum.

Woningen recent verkocht in Doezum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doezum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doezum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doezum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doezum. Een eengezinswoning in Doezum komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doezum

In Doezum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doezum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doezum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doezum

Starterswoningen in Doezum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doezum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doezum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doezum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doezum

Wil je een huis kopen in Doezum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doezum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doezum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doezum.

Bekijk alle koopwoningen in Doezum. Zoek je huurwoning in Doezum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doezum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doezum is 2.344 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doezum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doezum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doezum

Doezum bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.