logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Baard

Begrijp de huizenprijzen in Baard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Baard

Baard is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.502 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 493.502
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Baard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baard is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baard.

Woningen recent verkocht in Baard

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baard. Een eengezinswoning in Baard komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baard

In Baard wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Baard

Starterswoningen in Baard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Baard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Baard

Wil je een huis kopen in Baard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Baard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baard.

Bekijk alle koopwoningen in Baard. Zoek je huurwoning in Baard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Baard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baard is 1.637 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.174 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Baard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baard vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Baard

Baard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.