De Huizenmarkt in Baard (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baard

Woningmarkt Baard

Baard is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.666 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 529.666
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Baard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baard is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baard.

Woningen recent verkocht in Baard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baard. Een eengezinswoning in Baard komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baard

In Baard wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baard
Binnenring: Nederland

Baard waar ligt dat?

Woningen te koop Baard

Wil je een huis kopen in Baard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baard. Zoek je huurwoning in Baard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baard

Starterswoningen in Baard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baard is 2.621 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.532 euro).

Leeftijden Baard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baard vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Baard

Baard bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.