Koopwoningen in Baard

Bekijk alle woningen te koop in Baard. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Baard die je zoekt.

Makelaars in Baard

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Baard? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Baard. Een koopwoning bezichtigen in Baard? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Baard

Er staan 0 woning te koop in Baard die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Baard.

Huis te koop in Baard

Baard is een plaats in de gemeente Leeuwarden binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Baard ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Baard. Kan je jouw woning niet vinden in Baard? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Baard op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Baard? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Baard! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Baard, koophuizen Baard of 4 kamer woningen Baard.
Instellingen zijn opgeslagen