Huizenprijzen en de huizenmarkt in Warstiens

Begrijp de huizenprijzen in Warstiens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Warstiens

Warstiens is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warstiens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.911 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 551.911
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Warstiens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Warstiens is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Warstiens

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warstiens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Warstiens.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Warstiens. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Warstiens. Een woonboerderij in Warstiens komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Warstiens

In Warstiens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Warstiens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Warstiens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Warstiens

Starterswoningen in Warstiens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Warstiens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Warstiens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Warstiens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Warstiens

Wil je een huis kopen in Warstiens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Warstiens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Warstiens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Warstiens.

Bekijk alle koopwoningen in Warstiens. Zoek je huurwoning in Warstiens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Warstiens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Warstiens is 3.075 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.319 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Warstiens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Warstiens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Warstiens

Warstiens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.