logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rozenburg

Begrijp de huizenprijzen in Rozenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rozenburg

Rozenburg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rozenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.875 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 512.875
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Rozenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rozenburg is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rozenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rozenburg

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rozenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rozenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rozenburg. Een eengezinswoning in Rozenburg komt het meest (33%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rozenburg

In Rozenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rozenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rozenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rozenburg

Starterswoningen in Rozenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rozenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rozenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rozenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rozenburg

Wil je een huis kopen in Rozenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rozenburg . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rozenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rozenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Rozenburg. Zoek je huurwoning in Rozenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rozenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rozenburg is 3.841 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.172 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rozenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rozenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rozenburg

Rozenburg bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.