Koopwoningen in Rozenburg

Bekijk alle 32 woningen te koop in Rozenburg. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Rozenburg die je zoekt.

Makelaars in Rozenburg

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Rozenburg? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Rozenburg. Een koopwoning bezichtigen in Rozenburg? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Rozenburg

Er staan 32 woningen te koop in Rozenburg die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Rozenburg.

Huis te koop in Rozenburg

Rozenburg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Rozenburg ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Rozenburg. Kan je jouw woning niet vinden in Rozenburg? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Rozenburg op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Rozenburg? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Rozenburg! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Rozenburg, koophuizen Rozenburg of 3 kamer woningen Rozenburg.
Instellingen zijn opgeslagen