Vondelingenplaat in gemeente Rotterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vondelingenplaat

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Vondelingenplaat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vondelingenplaat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vondelingenplaat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vondelingenplaat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Veiligheid en misdaadcijfers Vondelingenplaat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vondelingenplaat vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vondelingenplaat

Wil je een huis kopen in Vondelingenplaat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vondelingenplaat. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vondelingenplaat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vondelingenplaat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vondelingenplaat.

Huizenprijzen in Vondelingenplaat

Starterswoningen in Vondelingenplaat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vondelingenplaat zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vondelingenplaat zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vondelingenplaat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Buurten in Vondelingenplaat

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vondelingenplaat? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vondelingenplaat

Vondelingenplaat

Instellingen zijn opgeslagen