Nieuw Mathenesse in gemeente Rotterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw Mathenesse

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Nieuw Mathenesse

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Mathenesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Mathenesse.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw Mathenesse. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw Mathenesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw Mathenesse vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuw Mathenesse

Wil je een huis kopen in Nieuw Mathenesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Mathenesse. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Mathenesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Mathenesse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw Mathenesse.

Huizenprijzen in Nieuw Mathenesse

Starterswoningen in Nieuw Mathenesse zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Mathenesse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Mathenesse zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Mathenesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Buurten in Nieuw Mathenesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw Mathenesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw Mathenesse

Nieuw Mathenesse

Instellingen zijn opgeslagen