Spaanse Polder in gemeente Rotterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spaanse Polder

Een eerste blik op Spaanse Polder

Spaanse Polder is een wijk in de gemeente Rotterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Spaanse Polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 585.676 euro.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 585.676
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Spaanse Polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaanse Polder is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spaanse Polder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spaanse Polder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaanse Polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaanse Polder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Spaanse Polder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaanse Polder. Een villa in Spaanse Polder komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaanse Polder

In Spaanse Polder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spaanse Polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spaanse Polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spaanse Polder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Spaanse Polder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Spaanse Polder vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Spaanse Polder

Wil je een huis kopen in Spaanse Polder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaanse Polder. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaanse Polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaanse Polder.

Huizenprijzen in Spaanse Polder

Starterswoningen in Spaanse Polder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spaanse Polder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaanse Polder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spaanse Polder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spaanse Polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaanse Polder is 2.020 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Spaanse Polder is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Spaanse Polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaanse Polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Spaanse Polder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Spaanse Polder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Spaanse Polder

Spaanse Polder

Instellingen zijn opgeslagen