Feijenoord in gemeente Rotterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Feijenoord

Een eerste blik op Feijenoord

Feijenoord is een wijk in de gemeente Rotterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 75.025 inwoners. Momenteel staan er 139 woningen te koop en zijn er recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Feijenoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 327.670 euro.

Woningen te koop 139
Woningen recent verkocht 126
Gemiddelde vraagprijs € 327.670
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Feijenoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Feijenoord is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Feijenoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Feijenoord.

Woningen recent verkocht in Feijenoord

Er zijn recent 126 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feijenoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Feijenoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Feijenoord. Een portiekflat in Feijenoord komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Feijenoord

In Feijenoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Feijenoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Feijenoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Feijenoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Feijenoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Feijenoord vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Feijenoord

Wil je een huis kopen in Feijenoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Feijenoord. Er staan momenteel 139 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Feijenoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Feijenoord.

Huizenprijzen in Feijenoord

Starterswoningen in Feijenoord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Feijenoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Feijenoord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Feijenoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Feijenoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Feijenoord is 3.084 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Feijenoord is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Feijenoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Feijenoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Feijenoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Feijenoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Feijenoord

Kop van Zuid Kop van Zuid - Entrepot Vreewijk Bloemhof Hillesluis Katendrecht Afrikaanderwijk Feijenoord Noordereiland

Instellingen zijn opgeslagen