Huizenmarkt Feijenoord in Rotterdam (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Feijenoord

Woningmarkt Feijenoord

Feijenoord is een wijk in de plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 75.025 inwoners. Momenteel staan er 182 woningen te koop en zijn er recent 326 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feijenoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 456.564 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 182
Woningen recent verkocht 326
Gemiddelde vraagprijs € 456.564
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Feijenoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Feijenoord is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Feijenoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Feijenoord.

Woningen recent verkocht in Feijenoord

Er zijn recent 326 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Feijenoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Feijenoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Feijenoord. Een portiekflat in Feijenoord komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Feijenoord

In Feijenoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Feijenoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Feijenoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Feijenoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Feijenoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Feijenoord vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Feijenoord waar ligt dat?

Woningen te koop Feijenoord

Wil je een huis kopen in Feijenoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Feijenoord . Er staan momenteel 182 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Feijenoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Feijenoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Feijenoord. Zoek je huurwoning in Feijenoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Feijenoord

Starterswoningen in Feijenoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Feijenoord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Feijenoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Feijenoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Feijenoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Feijenoord is 4.067 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.974 euro).

Leeftijden Feijenoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Feijenoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Feijenoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Feijenoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Feijenoord

Kop van Zuid Kop van Zuid - Entrepot Vreewijk Bloemhof Hillesluis Katendrecht Afrikaanderwijk Feijenoord Noordereiland