logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Opende

Begrijp de huizenprijzen in Opende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Opende

Opende is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 477.270 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 477.270
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Opende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Opende is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Opende moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Opende.

Woningen recent verkocht in Opende

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Opende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Opende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Opende. Een eengezinswoning in Opende komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Opende

In Opende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Opende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Opende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Opende

Starterswoningen in Opende zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Opende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Opende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Opende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Opende

Wil je een huis kopen in Opende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Opende . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Opende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Opende.

Bekijk alle koopwoningen in Opende. Zoek je huurwoning in Opende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Opende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Opende is 3.321 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.001 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Opende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Opende vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Opende

Opende bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.