logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldehove

Begrijp de huizenprijzen in Oldehove met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldehove

Oldehove is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldehove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 388.288 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 388.288
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldehove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldehove is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldehove moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldehove.

Woningen recent verkocht in Oldehove

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldehove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldehove.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldehove. Een eengezinswoning in Oldehove komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldehove

In Oldehove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldehove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldehove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldehove

Starterswoningen in Oldehove zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldehove zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldehove zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldehove? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldehove

Wil je een huis kopen in Oldehove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldehove . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldehove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldehove.

Bekijk alle koopwoningen in Oldehove. Zoek je huurwoning in Oldehove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldehove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldehove is 2.300 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.208 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldehove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldehove vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldehove

Oldehove bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.