De Huizenmarkt in Oldehove (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldehove

Woningmarkt Oldehove

Oldehove is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldehove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.068 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 329.068
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oldehove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldehove is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldehove moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldehove.

Woningen recent verkocht in Oldehove

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldehove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldehove.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldehove. Een eengezinswoning in Oldehove komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldehove

In Oldehove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldehove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldehove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldehove
Binnenring: Nederland

Oldehove waar ligt dat?

Woningen te koop Oldehove

Wil je een huis kopen in Oldehove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldehove . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldehove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldehove.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldehove. Zoek je huurwoning in Oldehove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldehove

Starterswoningen in Oldehove zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldehove zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldehove zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldehove? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldehove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldehove is 2.320 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.111 euro).

Leeftijden Oldehove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldehove vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldehove

Oldehove bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.