Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordhorn

Begrijp de huizenprijzen in Noordhorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordhorn

Noordhorn is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 335.471 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 335.471
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Noordhorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordhorn is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordhorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordhorn.

Woningen recent verkocht in Noordhorn

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordhorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordhorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordhorn. Een eengezinswoning in Noordhorn komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordhorn

In Noordhorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordhorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordhorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordhorn

Starterswoningen in Noordhorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordhorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordhorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordhorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordhorn

Wil je een huis kopen in Noordhorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordhorn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordhorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordhorn.

Bekijk alle koopwoningen in Noordhorn. Zoek je huurwoning in Noordhorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordhorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordhorn is 2.214 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.489 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordhorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordhorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordhorn

Noordhorn bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.