logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niehove

Begrijp de huizenprijzen in Niehove met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niehove

Niehove is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niehove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 401.463 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 401.463
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niehove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niehove is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niehove kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niehove

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niehove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niehove.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niehove. Een eengezinswoning in Niehove komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niehove

In Niehove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niehove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niehove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niehove

Starterswoningen in Niehove zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niehove zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niehove zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niehove? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niehove

Wil je een huis kopen in Niehove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niehove . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niehove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niehove.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Niehove.

Bekijk alle koopwoningen in Niehove. Zoek je huurwoning in Niehove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niehove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niehove is 2.110 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.441 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niehove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niehove vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niehove

Niehove bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.