De Huizenmarkt in Niehove (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Niehove

Woningmarkt Niehove

Niehove is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niehove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 391.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 391.657
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niehove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niehove is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niehove kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niehove

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niehove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niehove.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Niehove. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niehove. Een eengezinswoning in Niehove komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niehove

In Niehove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niehove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niehove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niehove
Binnenring: Nederland

Niehove waar ligt dat?

Woningen te koop Niehove

Wil je een huis kopen in Niehove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niehove . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niehove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niehove.

Bekijk hier alle koopwoningen in Niehove. Zoek je huurwoning in Niehove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Niehove

Starterswoningen in Niehove zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niehove zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niehove zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niehove? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niehove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niehove is 2.794 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.605 euro).

Leeftijden Niehove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niehove vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Niehove

Niehove bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.