Huizenprijzen en de huizenmarkt in Miedum

Begrijp de huizenprijzen in Miedum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Miedum

Miedum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Miedum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.185.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.185.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Miedum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Miedum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Miedum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Miedum.

Woningen recent verkocht in Miedum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Miedum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Miedum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Miedum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Miedum. Een woonboerderij in Miedum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Miedum

In Miedum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Miedum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Miedum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Miedum

Starterswoningen in Miedum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Miedum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Miedum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Miedum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Miedum

Wil je een huis kopen in Miedum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Miedum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Miedum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Miedum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Miedum.

Bekijk alle koopwoningen in Miedum. Zoek je huurwoning in Miedum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Miedum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Miedum is 3.203 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Miedum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Miedum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Miedum

Miedum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.