Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marum

Begrijp de huizenprijzen in Marum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marum

Marum is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 397.735
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Marum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marum.

Woningen recent verkocht in Marum

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marum. Een eengezinswoning in Marum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marum

In Marum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marum

Starterswoningen in Marum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marum

Wil je een huis kopen in Marum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marum.

Bekijk alle koopwoningen in Marum. Zoek je huurwoning in Marum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marum is 2.677 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.717 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marum

Marum bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.