De Huizenmarkt in Loenen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loenen

Woningmarkt Loenen

Loenen is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 604.960 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 604.960
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Loenen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loenen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loenen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loenen.

Woningen recent verkocht in Loenen

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loenen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loenen. Een eengezinswoning in Loenen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loenen

In Loenen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loenen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loenen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loenen
Binnenring: Nederland

Loenen waar ligt dat?

Woningen te koop Loenen

Wil je een huis kopen in Loenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loenen . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loenen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loenen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loenen. Zoek je huurwoning in Loenen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loenen

Starterswoningen in Loenen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loenen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loenen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loenen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loenen is 3.967 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.900 euro).

Leeftijden Loenen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loenen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loenen

Loenen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.