Alle woningmarktinfo Hoog Soeren en Radio Kootwijk in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Een eerste blik op Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Hoog Soeren en Radio Kootwijk is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren en Radio Kootwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 878.331 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 878.331
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoog Soeren en Radio Kootwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoog Soeren en Radio Kootwijk.

Woningen recent verkocht in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoog Soeren en Radio Kootwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoog Soeren en Radio Kootwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk. Een eengezinswoning in Hoog Soeren en Radio Kootwijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoog Soeren en Radio Kootwijk

In Hoog Soeren en Radio Kootwijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoog Soeren en Radio Kootwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoog Soeren en Radio Kootwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoog Soeren en Radio Kootwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoog Soeren en Radio Kootwijk vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Wil je een huis kopen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoog Soeren en Radio Kootwijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoog Soeren en Radio Kootwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk.

Zoek je huurwoning in Hoog Soeren en Radio Kootwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk.

Huizenprijzen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Starterswoningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoog Soeren en Radio Kootwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoog Soeren en Radio Kootwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoog Soeren en Radio Kootwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoog Soeren en Radio Kootwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk is 7.564 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.155 euro).

Leeftijden Hoog Soeren en Radio Kootwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoog Soeren en Radio Kootwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoog Soeren en Radio Kootwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoog Soeren en Radio Kootwijk

Hoog Soeren Bosgebied Hoog Soeren Bosgebied Hoog Buurloo

Instellingen zijn opgeslagen