Alle woningmarktinfo Est in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Est

Een eerste blik op Est

Est is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 21.535 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 184 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 518.972 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 184
Gemiddelde vraagprijs € 518.972
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Est

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Est is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Est moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Est.

Woningen recent verkocht in Est

Er zijn recent 184 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Est. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Est.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Est. Een eengezinswoning in Est komt het meest (35%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Est

In Est wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Est

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Est (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Est
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Est

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Est vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Est

Wil je een huis kopen in Est? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Est . Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Est alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Est.

Zoek je huurwoning in Est? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Est.

Huizenprijzen in Est

Starterswoningen in Est zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Est zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Est zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Est? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Est

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Est is 3.979 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.769 euro).

Leeftijden Est

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Est vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Est

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Est? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Est

Brinkhorst Sprengenweg-Noord Sprengenbos Berg en Bos Driehuizen Orden Park Berg en Bos

Instellingen zijn opgeslagen