Alle woningmarktinfo Uddel en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uddel en omgeving

Een eerste blik op Uddel en omgeving

Uddel en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uddel en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 696.980 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 696.980
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Uddel en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uddel en omgeving is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uddel en omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uddel en omgeving

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uddel en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uddel en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uddel en omgeving. Een eengezinswoning in Uddel en omgeving komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uddel en omgeving

In Uddel en omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uddel en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uddel en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uddel en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Uddel en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uddel en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Uddel en omgeving

Wil je een huis kopen in Uddel en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uddel en omgeving . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uddel en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uddel en omgeving.

Zoek je huurwoning in Uddel en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uddel en omgeving.

Huizenprijzen in Uddel en omgeving

Starterswoningen in Uddel en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uddel en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uddel en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uddel en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uddel en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uddel en omgeving is 4.786 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.724 euro).

Leeftijden Uddel en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uddel en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uddel en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uddel en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uddel en omgeving

Uddel Agrarisch gebied Uddel Bosgebied Meerveld Bosgebied Nieuw Milligen

Instellingen zijn opgeslagen