Alle woningmarktinfo Loenen en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Loenen en omgeving

Een eerste blik op Loenen en omgeving

Loenen en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 3.160 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.602 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 595.602
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Loenen en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loenen en omgeving is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loenen en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loenen en omgeving.

Woningen recent verkocht in Loenen en omgeving

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loenen en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loenen en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loenen en omgeving. Een eengezinswoning in Loenen en omgeving komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loenen en omgeving

In Loenen en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Loenen en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Loenen en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loenen en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Loenen en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loenen en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Loenen en omgeving

Wil je een huis kopen in Loenen en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loenen en omgeving . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loenen en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loenen en omgeving.

Zoek je huurwoning in Loenen en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Loenen en omgeving.

Huizenprijzen in Loenen en omgeving

Starterswoningen in Loenen en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loenen en omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loenen en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loenen en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loenen en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loenen en omgeving is 4.035 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.632 euro).

Leeftijden Loenen en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loenen en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Loenen en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Loenen en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Loenen en omgeving

Het Goreld Loenen Bosgebied Loenen

Instellingen zijn opgeslagen