Alle woningmarktinfo Lieren en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lieren en omgeving

Een eerste blik op Lieren en omgeving

Lieren en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.210 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 674.235 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 674.235
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Lieren en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieren en omgeving is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieren en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lieren en omgeving.

Woningen recent verkocht in Lieren en omgeving

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieren en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieren en omgeving. Een eengezinswoning in Lieren en omgeving komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieren en omgeving

In Lieren en omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lieren en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lieren en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lieren en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lieren en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lieren en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Lieren en omgeving

Wil je een huis kopen in Lieren en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieren en omgeving . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieren en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieren en omgeving.

Zoek je huurwoning in Lieren en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lieren en omgeving.

Huizenprijzen in Lieren en omgeving

Starterswoningen in Lieren en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieren en omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieren en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lieren en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lieren en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieren en omgeving is 4.138 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.286 euro).

Leeftijden Lieren en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieren en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lieren en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lieren en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lieren en omgeving

Lieren Agrarisch gebied Lieren-Oosterhuizen Bosgebied Oosterhuizen

Instellingen zijn opgeslagen