logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lieren en omgeving in Lieren

Begrijp de huizenprijzen in Lieren en omgeving Apeldoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieren en omgeving Apeldoorn

Lieren en omgeving is een wijk in de plaats Lieren binnen de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 682.615 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 682.615
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lieren en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieren en omgeving is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieren en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lieren en omgeving.

Woningen recent verkocht in Lieren en omgeving

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieren en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieren en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieren en omgeving. Een eengezinswoning in Lieren en omgeving komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieren en omgeving

In Lieren en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieren en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieren en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lieren en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lieren en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Lieren en omgeving Apeldoorn

Starterswoningen in Lieren en omgeving Apeldoorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieren en omgeving Apeldoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieren en omgeving Apeldoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieren en omgeving Apeldoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieren en omgeving Apeldoorn

Wil je een huis kopen in Lieren en omgeving Apeldoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieren en omgeving Apeldoorn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieren en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieren en omgeving.

Bekijk alle koopwoningen in Lieren en omgeving Apeldoorn. Zoek je huurwoning in Lieren en omgeving Apeldoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieren en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieren en omgeving is 5.558 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.961 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieren en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieren en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lieren en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lieren en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lieren en omgeving

Lieren Agrarischgebied Lieren-Oosterhuizen Bosgebied Oosterhuizen