Alle woningmarktinfo Beekbergen en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beekbergen en omgeving

Een eerste blik op Beekbergen en omgeving

Beekbergen en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 4.860 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 887.529 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 887.529
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Beekbergen en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beekbergen en omgeving is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beekbergen en omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beekbergen en omgeving

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beekbergen en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beekbergen en omgeving. Een eengezinswoning in Beekbergen en omgeving komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beekbergen en omgeving

In Beekbergen en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beekbergen en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beekbergen en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beekbergen en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beekbergen en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beekbergen en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Beekbergen en omgeving

Wil je een huis kopen in Beekbergen en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beekbergen en omgeving . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beekbergen en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beekbergen en omgeving.

Zoek je huurwoning in Beekbergen en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beekbergen en omgeving.

Huizenprijzen in Beekbergen en omgeving

Starterswoningen in Beekbergen en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beekbergen en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beekbergen en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beekbergen en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beekbergen en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beekbergen en omgeving is 4.539 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.937 euro).

Leeftijden Beekbergen en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beekbergen en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beekbergen en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beekbergen en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beekbergen en omgeving

Beekbergen Bosgebied Beekbergen-West Agrarisch gebied Beekbergen Bosgebied Beekbergen-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen