Koopwoningen in Loenen

Bekijk alle 21 woningen te koop in Loenen. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Loenen die je zoekt.

Makelaars in Loenen

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Loenen? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Loenen. Een koopwoning bezichtigen in Loenen? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Loenen

Er staan 21 woningen te koop in Loenen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Loenen.

Huis te koop in Loenen

Loenen is een plaats in de gemeente Apeldoorn binnen de provincie Gelderland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Loenen ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Loenen. Kan je jouw woning niet vinden in Loenen? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Loenen op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Loenen? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Loenen! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Loenen, koophuizen Loenen of 2 kamer woningen Loenen.
Instellingen zijn opgeslagen