Alle woningmarktinfo Hoenderloo en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoenderloo en omgeving

Een eerste blik op Hoenderloo en omgeving

Hoenderloo en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.560 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 717.200 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 717.200
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Hoenderloo en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoenderloo en omgeving is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoenderloo en omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoenderloo en omgeving

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoenderloo en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoenderloo en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoenderloo en omgeving. Een eengezinswoning in Hoenderloo en omgeving komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoenderloo en omgeving

In Hoenderloo en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoenderloo en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoenderloo en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoenderloo en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoenderloo en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoenderloo en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hoenderloo en omgeving

Wil je een huis kopen in Hoenderloo en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoenderloo en omgeving . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoenderloo en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoenderloo en omgeving.

Zoek je huurwoning in Hoenderloo en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoenderloo en omgeving.

Huizenprijzen in Hoenderloo en omgeving

Starterswoningen in Hoenderloo en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoenderloo en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoenderloo en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoenderloo en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoenderloo en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoenderloo en omgeving is 5.391 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.156 euro).

Leeftijden Hoenderloo en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoenderloo en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoenderloo en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoenderloo en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoenderloo en omgeving

Hoenderloo Bosgebied Ugchelen Bosgebied Hoenderloo Miggelenberg

Instellingen zijn opgeslagen