Alle woningmarktinfo Klarenbeek en omgeving in Apeldoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Klarenbeek en omgeving

Een eerste blik op Klarenbeek en omgeving

Klarenbeek en omgeving is een wijk in de gemeente Apeldoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.870 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 722.604 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 722.604
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Klarenbeek en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klarenbeek en omgeving is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klarenbeek en omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klarenbeek en omgeving

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klarenbeek en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klarenbeek en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klarenbeek en omgeving. Een eengezinswoning in Klarenbeek en omgeving komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klarenbeek en omgeving

In Klarenbeek en omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Klarenbeek en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Klarenbeek en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klarenbeek en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Klarenbeek en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Klarenbeek en omgeving vergeleken met de Apeldoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Klarenbeek en omgeving

Wil je een huis kopen in Klarenbeek en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klarenbeek en omgeving . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klarenbeek en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klarenbeek en omgeving.

Zoek je huurwoning in Klarenbeek en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Klarenbeek en omgeving.

Huizenprijzen in Klarenbeek en omgeving

Starterswoningen in Klarenbeek en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klarenbeek en omgeving zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klarenbeek en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klarenbeek en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klarenbeek en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klarenbeek en omgeving is 4.169 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.036 euro).

Leeftijden Klarenbeek en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klarenbeek en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Klarenbeek en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Klarenbeek en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Klarenbeek en omgeving

Wolthuis Klarenbeek De Hooilanden De Hooilanden-Oosterhuizen

Instellingen zijn opgeslagen