De Huizenmarkt in Leons (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leons

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Leons

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leons. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leons.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leons. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Leons

In Leons wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leons

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leons (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leons
Binnenring: Nederland

Leons waar ligt dat?

Woningen te koop Leons

Wil je een huis kopen in Leons? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leons . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leons alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leons.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leons.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leons. Zoek je huurwoning in Leons? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leons

Starterswoningen in Leons zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leons zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leons zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leons? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Leons

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leons vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leons

Leons bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.