logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kronenberg

Begrijp de huizenprijzen in Kronenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kronenberg

Kronenberg is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.641 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 415.841
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kronenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kronenberg is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kronenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kronenberg

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kronenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kronenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kronenberg. Een eengezinswoning in Kronenberg komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kronenberg

In Kronenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kronenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kronenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kronenberg

Starterswoningen in Kronenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kronenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kronenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kronenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kronenberg

Wil je een huis kopen in Kronenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kronenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kronenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kronenberg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kronenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Kronenberg. Zoek je huurwoning in Kronenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kronenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kronenberg is 2.962 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.040 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kronenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kronenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kronenberg

Kronenberg bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.