Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kornhorn

Begrijp de huizenprijzen in Kornhorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kornhorn

Kornhorn is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kornhorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 334.129 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 334.129
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kornhorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kornhorn is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kornhorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kornhorn.

Woningen recent verkocht in Kornhorn

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kornhorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kornhorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kornhorn. Een eengezinswoning in Kornhorn komt het meest (93%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kornhorn

In Kornhorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kornhorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kornhorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kornhorn

Starterswoningen in Kornhorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kornhorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kornhorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kornhorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kornhorn

Wil je een huis kopen in Kornhorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kornhorn . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kornhorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kornhorn.

Bekijk alle koopwoningen in Kornhorn. Zoek je huurwoning in Kornhorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kornhorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kornhorn is 2.328 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.668 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kornhorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kornhorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kornhorn

Kornhorn bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.