De Huizenmarkt in Jellum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jellum

Woningmarkt Jellum

Jellum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jellum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 610.330 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 610.330
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Jellum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jellum is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jellum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jellum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jellum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jellum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jellum. Een eengezinswoning in Jellum komt het meest (38%) voor. Daarna komt een landhuis met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jellum

In Jellum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jellum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jellum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jellum
Binnenring: Nederland

Jellum waar ligt dat?

Woningen te koop Jellum

Wil je een huis kopen in Jellum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jellum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jellum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jellum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jellum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jellum. Zoek je huurwoning in Jellum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jellum

Starterswoningen in Jellum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jellum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jellum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jellum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jellum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jellum is 5.046 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro).

Leeftijden Jellum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jellum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jellum

Jellum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.