De Huizenmarkt in Idaerd (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Idaerd

Woningmarkt Idaerd

Idaerd is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idaerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 375.136 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 375.136
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Idaerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Idaerd is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Idaerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Idaerd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Idaerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Idaerd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Idaerd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Idaerd. Een eengezinswoning in Idaerd komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Idaerd

In Idaerd wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Idaerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Idaerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Idaerd
Binnenring: Nederland

Idaerd waar ligt dat?

Woningen te koop Idaerd

Wil je een huis kopen in Idaerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Idaerd . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Idaerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Idaerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Idaerd. Zoek je huurwoning in Idaerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Idaerd

Starterswoningen in Idaerd zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Idaerd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Idaerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Idaerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Idaerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Idaerd is 3.381 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.819 euro).

Leeftijden Idaerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Idaerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Idaerd

Idaerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.