Huizenprijzen en de huizenmarkt in Húns

Begrijp de huizenprijzen in Húns met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Húns

Húns is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Húns. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 128.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 128.519
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Húns

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Húns is 191 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Húns kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Húns

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Húns. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Húns.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Húns. Een eengezinswoning in Húns komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Húns

In Húns wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Húns

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Húns (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Húns

Starterswoningen in Húns zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Húns zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Húns zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Húns? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Húns

Wil je een huis kopen in Húns? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Húns . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Húns alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Húns.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Húns.

Bekijk alle koopwoningen in Húns. Zoek je huurwoning in Húns? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Húns

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Húns is 2.182 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.538 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Húns

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Húns vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Húns

Húns bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.