De Huizenmarkt in Hempens (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hempens

Woningmarkt Hempens

Hempens is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hempens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 608.505 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 608.505
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hempens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hempens is 124 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hempens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hempens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hempens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hempens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hempens. Een villa in Hempens komt het meest (39%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hempens

In Hempens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hempens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hempens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hempens
Binnenring: Nederland

Hempens waar ligt dat?

Woningen te koop Hempens

Wil je een huis kopen in Hempens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hempens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hempens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hempens.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hempens. Zoek je huurwoning in Hempens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hempens

Starterswoningen in Hempens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hempens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hempens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hempens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hempens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hempens is 2.882 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.090 euro).

Leeftijden Hempens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hempens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hempens

Hempens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.