logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hempens

Begrijp de huizenprijzen in Hempens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hempens

Hempens is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hempens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 631.463 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 631.463
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Hempens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hempens is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hempens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hempens

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hempens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hempens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hempens. Een villa in Hempens komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hempens

In Hempens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hempens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hempens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hempens

Starterswoningen in Hempens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hempens zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hempens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hempens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hempens

Wil je een huis kopen in Hempens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hempens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hempens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hempens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hempens.

Bekijk alle koopwoningen in Hempens. Zoek je huurwoning in Hempens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hempens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hempens is 4.726 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.553 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hempens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hempens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hempens

Hempens bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.