De Huizenmarkt in Grou (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grou

Woningmarkt Grou

Grou is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 484.175 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 484.175
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Grou

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grou is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grou kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Grou

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grou.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grou. Een eengezinswoning in Grou komt het meest (77%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grou

In Grou wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grou

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grou (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grou
Binnenring: Nederland

Grou waar ligt dat?

Woningen te koop Grou

Wil je een huis kopen in Grou? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grou . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grou alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grou.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grou. Zoek je huurwoning in Grou? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grou

Starterswoningen in Grou zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grou zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grou zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grou? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grou

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grou is 3.221 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.759 euro).

Leeftijden Grou

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grou vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Grou

Grou bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.