logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grou

Begrijp de huizenprijzen in Grou met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grou

Grou is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 127.073 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.573 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 494.573
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Grou

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grou is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grou moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grou.

Woningen recent verkocht in Grou

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grou. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grou.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grou. Een eengezinswoning in Grou komt het meest (77%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grou

In Grou wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grou

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grou (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grou

Starterswoningen in Grou zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grou zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grou zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grou? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grou

Wil je een huis kopen in Grou? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grou . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grou alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grou.

Bekijk alle koopwoningen in Grou. Zoek je huurwoning in Grou? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grou

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grou is 3.051 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.221 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grou

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grou vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Grou

Grou bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.